HTML

How I Met Your Explorer

Az Internet Explorer 8 feltűnően sokat szerepel a médiában manapság. Úgy gondoltam, hogy miért ne használjam ki az alkalmat arra, hogy én is csatlakozzam a kampányhoz - csak egy kicsit másképp. A blog homage-ként szolgál napjaink legnépszerűbb böngészőjéhez és az azt övező cikkekhez. Hogy mi fog mindebből kisülni? Tessék gyakran idelátogatni, és kiderül. Szigorúan funblog.

Archívum

Friss topikok

  • totyi_b: Ahham! Azt tudtad, hogy az összes bővítményt állítólag úgy tudod leszedni, hogy beírod a Start Me... (2010.05.27. 23:42) IE8-teszt 3. - NLC
  • totyi_b: Haha, hát ez kész! :) Így már végre értem! :) (Pársoros hírt olvastam erről angolul, csak nem ért... (2010.05.26. 20:13) Star Wars IE-módra

Mérkőztetés

2010.05.16. 23:38 :: macskaboszi

Adott hát a rengeteg inger, ami ér minket internetezés közben. Tegyük fel, hogy az ide tévedő felhasználó érdeklődik az IE8 iránt, de vajon érdemes belevágnia? Hamarosan kiderül.

Ahogyan jártam az oldalakat először "véletlenül", majd tudatosan explorer témájú cikkek után, kialakult saját véleményem is. A véleménnyel együtt kialakult egyfajta igény is mind a részemről, mind a kommentelők részéről: a kipróbálás igénye. Na nem ám úgy, hogy feltelepítjük a böngészőt: meg akarunk róla bizonyosodni, hogy jó-e, mielőtt egyáltalán rányomnánk a Download gombra. Ezt tetézi a számtalan különböző exkluzivitás, ami az IE és néhány oldal házasságából született: a portálra szabott IE8 témák. Gamestar, NLC, Origo? Akarjuk, ne akarjuk? Érdemes? Könnyít, nehezít? Egyáltalán értelmes?

A következő bejegyzésekben arra szeretnék vállalkozni, hogy pótoljam a "hiányt", mely ezeknek a funkcióknak a tesztelését jelenti és amelyre önmaguktól sokan nem mernek vállalkozni.

Jöjjön hát, aminek jönnie kell: portálra szabott böngésző-teszt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://howimetyourexplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr662008837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása