HTML

How I Met Your Explorer

Az Internet Explorer 8 feltűnően sokat szerepel a médiában manapság. Úgy gondoltam, hogy miért ne használjam ki az alkalmat arra, hogy én is csatlakozzam a kampányhoz - csak egy kicsit másképp. A blog homage-ként szolgál napjaink legnépszerűbb böngészőjéhez és az azt övező cikkekhez. Hogy mi fog mindebből kisülni? Tessék gyakran idelátogatni, és kiderül. Szigorúan funblog.

Archívum

Friss topikok

  • totyi_b: Ahham! Azt tudtad, hogy az összes bővítményt állítólag úgy tudod leszedni, hogy beírod a Start Me... (2010.05.27. 23:42) IE8-teszt 3. - NLC
  • totyi_b: Haha, hát ez kész! :) Így már végre értem! :) (Pársoros hírt olvastam erről angolul, csak nem ért... (2010.05.26. 20:13) Star Wars IE-módra

Felvezetés

2010.05.16. 23:07 :: macskaboszi

Természetesen, mint minden rendes blognak, kell lennie egy jóképű nyitó bejegyzésnek, ami alapján eldönti az ember, hogy érdemes-e tovább olvasnia, esetleg visszalátogatnia az adott oldalra. Nos, ez a blog nem kisebb dologra vállalkozott, mint arra, hogy reflektáljon az IE8 kampányára: minden bejegyzés külön fejezetet taglal a Microsoft böngészőjének életéből és használatából. Lesz itt szó jóról, rosszról, használatról, önreflexióról, de mások véleményéről is. Szeretnék különböző cikkekből, kommentekből kiragadni elemeket, azokat pedig funbloggá összegyúrni, és valóban szigorúan funblogról van szó, nem promócióról. Hogy hasznos-e, érdekes-e, azt mindenki döntse el maga.

 

Következzen hát a homage á Internet Explorer 8.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://howimetyourexplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr682008778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása