HTML

How I Met Your Explorer

Az Internet Explorer 8 feltűnően sokat szerepel a médiában manapság. Úgy gondoltam, hogy miért ne használjam ki az alkalmat arra, hogy én is csatlakozzam a kampányhoz - csak egy kicsit másképp. A blog homage-ként szolgál napjaink legnépszerűbb böngészőjéhez és az azt övező cikkekhez. Hogy mi fog mindebből kisülni? Tessék gyakran idelátogatni, és kiderül. Szigorúan funblog.

Archívum

Friss topikok

  • totyi_b: Ahham! Azt tudtad, hogy az összes bővítményt állítólag úgy tudod leszedni, hogy beírod a Start Me... (2010.05.27. 23:42) IE8-teszt 3. - NLC
  • totyi_b: Haha, hát ez kész! :) Így már végre értem! :) (Pársoros hírt olvastam erről angolul, csak nem ért... (2010.05.26. 20:13) Star Wars IE-módra

IE8-teszt 4. - Neon

2010.05.28. 23:42 :: macskaboszi

Negyedik tesztünk alanya az elsősorban tinédzser réteget megcélzó Neon.hu IE-s bővítménye.

 

Az eddig kipróbáltak közül a Neon rendelkezik a legkevesebb kiegészítővel. Természetesen a főoldal, a neon.hu az alapértelmezett, más fül nem nyílik meg. Három webszeletet alkalmaz a program: Legfrissebb blog bejegyzések, Legfrissebb fórum bejegyzések, valamint Legfrissebb hírek. Tulajdonképpen azt mondhatjuk, hogy ebben a három fülben benne van minden, ami kellhet, és a kevesebb több elvével élve, ha egyéb bővítményeket is használnánk (pl. a rengeteg NSO-s webszeletet), akkor legalább nem veszünk el az adatrengetegben. Viszont alapértelmezésben kevés "ránk szabott" témával leszünk tisztában a három Neon-szelet alapján. Hiányzik a folyamatos jelzés az új hírekről, viszont kollektív a szelet. Döntse el ki-ki maga, hogy ez pozitív-e vagy sem. Részemről pozitív.

A bővítménnyel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy önkényesen átváltoztatta a jobb felső keresőmezőt Wikipediára az eddig változatlanul maradt "ok.hu"-ról. Belefér.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://howimetyourexplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr912039261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása