HTML

How I Met Your Explorer

Az Internet Explorer 8 feltűnően sokat szerepel a médiában manapság. Úgy gondoltam, hogy miért ne használjam ki az alkalmat arra, hogy én is csatlakozzam a kampányhoz - csak egy kicsit másképp. A blog homage-ként szolgál napjaink legnépszerűbb böngészőjéhez és az azt övező cikkekhez. Hogy mi fog mindebből kisülni? Tessék gyakran idelátogatni, és kiderül. Szigorúan funblog.

Archívum

Friss topikok

  • totyi_b: Ahham! Azt tudtad, hogy az összes bővítményt állítólag úgy tudod leszedni, hogy beírod a Start Me... (2010.05.27. 23:42) IE8-teszt 3. - NLC
  • totyi_b: Haha, hát ez kész! :) Így már végre értem! :) (Pársoros hírt olvastam erről angolul, csak nem ért... (2010.05.26. 20:13) Star Wars IE-módra

IE8-teszt 3. - NLC

2010.05.26. 11:29 :: macskaboszi

Újabb mozaikszavas portál következik: NLC, azaz Nők Lapja Café. Az inkább hímnemű közönséget megcélzó NSO után a hölgyeknek kedvezhet ez az IE8-kiegészítés: a konyhai, bulvár, "technő", stílus részekkel is rendelkező lap sokszínű, és webszeleteiben is erre a sokszínűségre reflektál.

 

10 szeletet kapunk, ebből egy nem lenyíló, hanem kattintható. A szeletek címei nem állandóak, az éppen aktuális híreket jelzik. A cikk írásának időpontjában Joshi Barat utódja, Gabi blogja, Sztárok válásai voltak a palettán, de a legújabb fórumbejegyzések, a legnépszerűbb témák és a bejelentkező fül is kiemelésre került a webszeleteken belül. Az NLC egyébként más szempontból is kedvez az Explorer-használóknak: jelenleg is tartó játékában nagyértékű ajándékokat lehet nyerni pusztán azzal, hogy IE-logókra kattintunk az oldalon (pontgyűjtés).

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://howimetyourexplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr132032474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totyi_b 2010.05.26. 20:15:41

Jó alapos vagy, nem mondom! :)

Hogy csinálod, törlöd mindig az összes bővítményt, és úgy rakod fel az új "testreszabott" böngészőt?

macskaboszi 2010.05.27. 12:04:01

Pontosan :) Egyébként az elején féltem, mert az első ilyen kiegészítő-telepítéskor a teljes IE-t újrarakta, gépújraindítás, stb. A következőnél viszont szerencsére csak a bővítményt rakta fel, és csak ki kellett jelentkezni, hogy működjön. Erről írok is majd postot :)

totyi_b 2010.05.27. 23:42:30

Ahham!

Azt tudtad, hogy az összes bővítményt állítólag úgy tudod leszedni, hogy beírod a Start Menübe, hogy "iexplore.exe -extoff"

Mármint, gondolom, Win7 alatt, mert mondjuk XP-ben nincs hova beírni :)

Ja, és nem tudom, hogy működik-e, nem próbáltam, mert én ragaszkodom a webszeleteimhez... Csak olvastam valahol :)
süti beállítások módosítása