HTML

How I Met Your Explorer

Az Internet Explorer 8 feltűnően sokat szerepel a médiában manapság. Úgy gondoltam, hogy miért ne használjam ki az alkalmat arra, hogy én is csatlakozzam a kampányhoz - csak egy kicsit másképp. A blog homage-ként szolgál napjaink legnépszerűbb böngészőjéhez és az azt övező cikkekhez. Hogy mi fog mindebből kisülni? Tessék gyakran idelátogatni, és kiderül. Szigorúan funblog.

Archívum

Friss topikok

  • totyi_b: Ahham! Azt tudtad, hogy az összes bővítményt állítólag úgy tudod leszedni, hogy beírod a Start Me... (2010.05.27. 23:42) IE8-teszt 3. - NLC
  • totyi_b: Haha, hát ez kész! :) Így már végre értem! :) (Pársoros hírt olvastam erről angolul, csak nem ért... (2010.05.26. 20:13) Star Wars IE-módra

IE8-teszt 5. - Hotdog

2010.05.29. 23:35 :: macskaboszi

A Hotdog a Neonhoz hasonlóan leginkább tinédzserréteget megcélzó multifunkciós portál. A hasonló lapokon megszokott fórumon, rendszeresen frissülő híreken kívül az oldal rengeteg közösségépítő funkcióval rendelkezik. Chat, párbajok, blogok, színes és egyéni profilok adják meg a felhasználónak a közösségi oldal élményét, emellett különböző "Magazinjai" szépség, tech, szerelem, sztárok, horoszkóp, valamint játék rovatokkal kívánják odaragasztani regisztráltjaikat a képernyőhöz.

 

A hat Hotdog webszelet is ezt a tendenciát követi, témájukban pedig az oldalhoz hasonló változatosságot kínálnak. Az egyik fül a Hotdog beépített álláskeresőjére mutat, de a chat, a webshop, a főoldal és a játékok is külön részt kapott. Ezen kívül egy lenyíló szelet szerepel még a tárban, amely aktív felhasználók profiljaiból válogat: négy véletlenszerű megjelenítése az instant barátkeresés Mekkája lehetne.

Az oldal azonban az NSO-hoz hasonlóan se nem szélesképernyő, se nem változatos felbontás-barát. Hasábjai nem középre rendezettek, és, megvallom őszintén, nekem kicsit túl összeszedetlen az oldal, túl sok ide-odadobott információval. Ettől függetlenül az IE8 szempontjából ügyesen oldották meg a webszeleteket (bár nem biztos, hogy a megfelelő böngésző alatt kellene "Szerezz IE8-at" ikonnak látszódnia), az eddigi portálbővítményektől eltérően pedig a Hotdogé betette önmagát is ("főoldal"), ami mindenképpen okos dolog, mivel nincsen külön "legújabb hírek" vagy cikkek fül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://howimetyourexplorer.blog.hu/api/trackback/id/tr612041341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása